Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



18 de març 2015

"La biblioteca de les llàgrimes": estarem davant d'un best-seller?


Recentment, Classic Rock Revisited va preguntar a en Rob Halford sobre la novel·la que va escriure a la dècada de 1970 titulada Library Of Tears. "Durant molt temps vaig estar-la buscant a la casa del Regne Unit i al final vaig trobar el llibre real, el manuscrit” explica el cantant. “No l’he rellegit encara... només he fullejat les primeres pàgines i és molt infantil, però estic molt content d’haver-lo trobat. No estic segur de què passarà amb la novel·la, però si que puc dir que estic molt alleujat després d’haver recuperat una cosa que pensava que estava completament perduda".
I continua dient: "És una història molt bona. Es tracta d’un personatge que roba les emocions de les persones mitjançant la captura de les seves llàgrimes. Ell té aquesta biblioteca on en comptes de llibres hi té aquests petits flascons de vidre de la humanitat. Ell té una habitació plena d'aquestes coses i li diu la biblioteca de les llàgrimes."

1 comentari:

Oso ha dit...

Vaja, doncs jo en conec una traductora que...