Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



22 de març 2015

Diari d'una gira (2a. part) - Redeemer Of Souls Tour 2015

Recapitulem amb imatges el que ha donat de si la gira per Austràlia i Nova Zelanda dels Defensors de la fe entre el 21 de febrer i el 3 de març. 


La novetat més important resideix en les variacions que ha sofert el set-list respecte al de la màniga nord-americana de finals de 2014, ja que la producció i l'escenografia resulten idèntiques. Als concerts que realitzen en solitari incorporen "The Hellion", "Electic Eye" i "Painkiller", mentre que a la resta de xous d'aquesta part del tour s'adapten al format dels festivals i eliminen "March Of The Damned", "Love Bites", "Living After Midnight" i "Defenders Of The Faith" del set .

A continuació trobareu bona part de l'actuació del grup en la primera data de la gira al Soundwave de Melbourne:
















També podeu veure filmacions dels seu xou al Soundwave de Brisbane:



I gravacions del seu concert al Westfest d'Auckland a Nova Zelanda:





Durant aquests dies, els Sacerdots també han rebut algunes visites il·lustres al backstage i han tingut temps de fer turisme.