Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



05 de maig 2011

Nou missatge d'en K.K.


En Downing ha penjat la següent nota en el blog de la seva web-site:
“Voldria agrair el vostre recolzament i les vostres amables paraules. Resulta molt reconfortant rebre aquestes mostres de suport.
Molts de vosaltres voldríeu saber més detalls sobre la meva marxa de la banda, però no hi ha cap novetat respecte al meu primer comunicat. Voldria aclarir que estic aquí per vosaltres i que continuo sent la mateixa persona amb els mateixos sentiments.
He tingut molta sort a la vida i he complert molts somnis, un dels més importants són les amistats que he fet amb vosaltres, els meus fans. Amb alguns hem fet amistat i hem passat bones estones, amb altres m’he pres una cervesa i amb uns altres només he intercanviat un somriure o li he signat un autograf.
Res no hauria pogut ser més gratificant que mantenir i gaudir d’aquesta relació tan especial i de  compartir moltes coses  junts, com ara la música, l’amistat i l’amor per la vida.”