Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



21 d’abril 2011

En Rob Halford parla de la marxa d’en K.K.


Segons publica el blog “Maestros del metal”, després d’haver-se fet pública la marxa d’en Downing per ambdues parts, en Halford ha declarat avui mateix al periodista Benji Baudelot, de l’edició francesa de la revista “Rock Hard”, el següent: 
“En K.K. ha marxat per pròpia iniciativa, per les raons que avui mateix ha publicat a la seva pàgina oficial. Vam passar-ho fantàsticament bé a la gira de Nostradamus, però en Ken ha de viure la seva vida i no podem obligar-lo a fer una cosa que no vol. 
Ens va comentar la seva intenció d’abandonar Priest abans de Nadal. Personalment, he pensat que això era la fi..., i emocionalment per a mi ha estat molt, molt difícil... Quan en K.K. ens va dir que s’estava plantejant seriosament retirar-se, en Glenn va enviar-li un correu electrònic dient-li: “Ken, espero que estiuis bé,. Si hi ha alguna cosa que necessites, només cal que m’ho diguis”. 
Nosaltres hem mantingut la porta oberta esperant que en K.K. canviés d’opinió, però el temps ha anat passant... Mai podrem reemplaçar en K.K., és únic i no volem cap imitador. En Richie Faulkner va estar tocant a casa d’en Glenn i em va dir que havia estat absolutament brillant.”


Si lliguem caps, Judas Priest saben les intencions d’en K.K. paral·lelament o justament abans d’anunciar la seva gira de comiat, però ningú ha obert la boca fins fa un parell de dies. Bussines is bussines...