Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



25 de maig 2011

Roda de premsa a Los Angeles


Rob Halford, Glenn Tipton, Scott Travis, Ian Hill i Richie Faulkner han ofert una roda de premsa on, a part de presentar oficialment a aquest últim, han donat a conèixer les dates de l’”Epitaph World Tour” pels EE UU, que arrencarà el proper dotze d’octubre a Texas.


Segons sembla, coincidint amb l’inici del tour per terres americanes hi ha previst treure al mercat la col·lecció “Classic Albums” amb tots els seus treballs remasteritzats i l’artwork original. Seguint aquest fil, també apareixerà durant les dates europees “Single Cuts”, un box-set d’edició limitada i numerada en suport digital amb els senzills publicats en vinil al Regne Unit a través de CBS/Columbia.


Entre les declaracions més interessants, en Glenn Tipton va afirmar que aquesta gira seria la darrera oportunitat que tindria molta gent per veure el grup en directe, tot i que no es pogués parlar de la fi de Priest.
Respecte al nou disc, que amb tota seguretat veurà la llum durant la primavera/estiu de 2012, els Sacerdots van comentar que ja tenen tres cançons totalment acabades –que possiblement penjaran a la seva pàgina web i que podrien sonar en algun concert de la gira- i unes altres set d’embastades.
Si voleu veure la roda de premsa, podeu fer-ho clicant aquí:
Si el que voleu es veure les fotos, feu clic aquí o allà.