Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



12 de febrer 2024

En Travis darrera els timbals de Priest/DC!


Sembla que a l’Scott Travis li ha agradat això de passar l’estona tocant amb bandes de tribut! Si fa poc s’asseia darrera la bateria del grup de tribut a AC/DC Live Wire, a principis de mes ho feia acompanyant en el seu desè aniversari a Priest/DC, la formació que rendeix homenatge a Judas Priest i AC/DC i que compta amb el seu excompany a les files de Racer X, Jeff Martin, una persona que d’una manera o una altra sempre s’ha trobat en l’òrbita dels Déus del metall (l’entrada del propi Travis a Judas Priest, la participació d’en Rob al disc de la banda Surgical Steel o el regal de “Heart Of A Lion” per part del metalgod a Racer X).


Rebuscant a l’hemeroteca, la del passat 3 de febrer al Pistol Pete's, Auburn, no ha estat la primera vegada que en Travis ha tocat les baquetes amb aquest tribut, ja ho havia fet el 22 de gener de fa dos anys.


A continuació podeu veure algunes de les revisions que aquests americans fan dels clàssics de Priest i de l'"O. H. B" dels Racer X: