Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



13 d’octubre 2023

“Panic Attack”, el primer single d’’Invincible Shield’, ja s'escolta a totes les plataformes!


Les guitarres sintetitzades insinuen una evanescent melodia com a preludi de l’escomesa d’un riff cent per cent Faulkner acompanyat pels plats del charles d’en Travis. Un convincent Rob Halford comença a cantar les estrofes rematant-les amb uns esfereïdors versos entre els incendiaris detalls d’en Richie i el precís doble bombo de l’Scott que corona la tornada. Una alliberada estrofa central dona pas a un notable solo compartit entre en Richie Faulkner i en Glenn Tipton que s’encreua meravellosament en una excelsa harmonia compartida. En Rob recupera la veu cantant amb un agut que ens porta fins a un breu solo d’en Faulkner que acomiada la peça entre els clams de panic attack...


Aquest “Panic Attack” imposa la latent força creativa dels Defensors de la fe fent-los sonar frescos (sense la necessitat de repetir ni reciclar vells esquemes després de gairebé cinquanta anys de carrera discogràfica) i deixa palès per una banda, el destacable estat de veu d'en Rob Halford i, per l'altra el determinant i l’inqüestionable pes que en Richie Faulkner té actualment en el procés compositiu dels darrers treballs.