Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



04 de febrer 2023

Judas Priest té la intenció de sortir de gira malgrat la cancel·lació del tour previst amb Ozzy Osbourne.


Els Déus del metall estan treballant per a programar la seva pròpia gira per Europa i el Regne Unit arran de la cancel·lació de les dates que anaven a fer amb l’Ozzy a causa del delicat estat de salut d’aquest. Recordem que a principis d’aquest mes de febrer el cantant britànic explicitava la seva retirada definitiva de les gires mundials en un comunicat on explicava el per què del seu comiat i que concloïa escrivint: “Vull agrair a la meva família, la meva banda, el meu equip, els meus vells amics de Judas Priest i, evidentment els meus fans, la seva dedicació, lleialtat i recolzament, i haver-me donat la vida que mai hauria pogut somiar que tindria. Us estimo a tots:”


De resultes de l’anul·lació de la gira (planejada originalment per a l’any 2019 però cancel·lada per una infecció respiratòria del Madman, es va passar al 2020, si bé es va moure al 2022 a causa de la pandèmia i d’aquí al 2023 amb una data a Madrid que semblava la definitiva), els Defensors de la fe també feien us de les seves xarxes socials per a mostrar el seu recolzament al vocalista i anunciar el seu proper pas: “Enviem tot el nostre amor i recolzament a l’Ozzy i agraïm especialment als nostres fans al Regne Unit i Irlanda la seva lleialtat al recolzar-nos. En aquest moment estem buscant opcions viables per a tornar a veure’ns aviat. Quan sigui possible anirem actualitzant tota la informació.”