Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



28 de setembre 2022

Ha entrat el proper treball dels Déus del metall a la recta final de la seva gravació?


Això és el que es pot despendre de les declaracions que en Richie Faulkner va fer a The Entertainment Outlet, on va parlar sobre el punt actual en el qual es toben les sessions de gravació del proper treball del Defensors de la fe. El guitarrista explicava: "Ho estem aconseguint. Hem estat intentant fer-ho des de fa temps, però ens vam trobar amb l’obstacle de la pandèmia i no vam poder reunir-nos i tocar tots junts. Aleshores, quan es van aixecar les restriccions, vam poder sortir de gira. Així que el següent obstacle, si voleu anomenar-lo així, va ser el tour. Vam sortir de gira i vam gravar fragments i cançons entre les setmanes lliures. Actualment tenim les parts de bateria enregistrades, tenim les guitarres gravades, tenim les pistes de baix completades. Només ens queda la veu. Ara tenim la mánega nord-americana de la gira al tombar de la cantonada, així que en Rob ha de protegir la seva veu i utilitzar-la amb moderació abans dels xous. Tenim espectacles pels Estats Units i per Amèrica del Sud fins el desembre. Així que potser a començaments de l’any vinent podem començar a treballar les veus".


"Sempre és difícil parlar de dates perquè, com sabem, les coses canvien. Com diu en Rob ‘Estarà acabat quan estigui acabat’ diu en Faulkner. “No té cap sentit voler córrer en aquest moment de la carrera de la banda. Hi estem treballant i estem emprant tot el temps que tenim. Aquests dies ens hi estem dedicant. No necessitem 18 mesos en un luxós estudi a les illes Fiji per fer un nou disc. Tal com estan les coses avui dia, ho podem fer d'una manera molt més econòmica. Així que estem aprofitant la tecnologia per aconseguir-ho".


“L’ Andy Sneap m'ha enviat un missatge de text aquest matí on deia que sonava molt sòlid i autèntic” continua en Richie. Quan llegeixes les xarxes socials, t’adones que la gent només necessita comentaris com aquest per saber com sona directament l'àlbum. No sé com s’ho fan, però ja em sembla bé. Vol dir que estan dedicats a Priest i lliurats a la nova música. Però tornant a les paraules de l’Andy, sona molt bé, autèntic i sòlid. Quan tens entre mans un nou disc que ningú no ha escoltat, estàs emocionat de llançar-lo al món i vols que tothom l'escolti. Serà genial quan arribi aquest moment. Potser agradarà o serà odiat, però és molt emocionant".