Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 de juny 2022

Imatgeria religiosa (LIX): Funko Pop! anuncia la propera aparició de la figura d’en Rob Halford!

Ja es veia a venir que tard o d´hora això acabaria passant... Després de la figura de Knuckelbounz i la de Super 7, ara li toca el torn a la d’aquesta coneguda empresa de joguines de col·leccionisme famosa pels seus capgrossos de vinil. El ninot presenta en Rob amb la seva imatge icònica forjada durant els anys 82 i 84, amb l'armilla de cuir, les canelleres, les manilles, les ulleres de mirall, la gorra de plat i, evidentment, el fuet.


El seu llançament es preveu a finals d’any i com és habitual en els productes de la línea Pop! Rocks, la figura que mesura 11,3 cm es posarà a la venda en una capsa amb la part frontal transparent. 

La companyia ho ha anunciava al seu compte d'Instagram: "Roqueja al ritme i amb el so del heavy metal de Judas Priest amb la figura Pop! d’en Rob Halford. El Pop! del cantant Rob Halford está preparat per a ser el protagonista de la teva línea Pop! Rocks. Reuneix la teva col·lecció per a un concert ple de headbanging i celebra 50 anys de heavy metal. 50 anys i més de 50 milions d'àlbums venuts,En Rob Halford de Judas Priest forma part de la línea Pop! Rocks per convertir la teva col·lecció en un frenesí de heavy metal. Està preparada la teva col·lecció per acollir aquest artista del Rock & Roll Hall Of Fame?".