Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



09 de gener 2022

En K.K. relativitza les tensions existents entre ell i en Glenn Tipton.


En uns recents declaracions a Hit Channel, en Downing ha parlat d’en Tipton sense la pàtina de ressentiment que destil·laven les seves paraules en altres ocasions. En resposta a la pregunta de l’entrevistador sobre el secret de la química existent entre tots dos damunt l’escenari i a l’estudi, el ros guitarrista contestava: “En Glenn i jo treballàvem molt dur i van fer infinitat de coses junts. Com en qualsevol relació, sempre hi haurà aspectes en els quals tindràs diferències, però normalment sempre tens més coses en comú que no pas les que et separen. Tant en Glenn com jo som escorpins, a tots dos ens agrada l’esport, ens entusiasma fer allò que fem, ens encanta tocar la guitarra i compondre. Així que teníem moltes coses en comú, però també sabíem que havíem de treballar conjuntament per aconseguir que tot funcionés, sinó aquella associació hauria fracassat. Crec que aquesta suma de factors va ajudar a construir una relació de treball forta i profitosa. Estic profundament agraït a en Glenn per això i sempre el respectaré molt, de fet més que a qualsevol altre membre del grup perquè, a part de mi, ell era qui més treballava. En Glenn era una persona molt dedicada a la seva feina i treballava molt, molt dur.”


A principis d’any, en una entrevista a I Ask No One With Kevin Re LoVullo, en Ken va comentar que havia rebut la tercera dosi de vaccí contra la Covid-19. En relació a la impossibilitat de sortir de gira a causa de la pandèmia, comentava: “És emprenyador, molt emprenyador... De fet vaig rebre la meva dosi de reforç ahir. No volia posar-me-la. No crec que ningú ho vulgui, però la meva estimada mare té 88 anys, sempre vius amb la por de transmetre-li alguna cosa i no m’ho personaria mai. I això val per a tothom”.