Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



21 de gener 2022

En K.K. desconcertat davant la decisió inicial de Judas Priest de girar amb un sol guitarrista.

 

En declaracions a Rock The Nations Whit Dave Kinchen en Downing manifestava també la seva estupefacció en relació als darrers moviments insinuats pels seus excompanys de banda de prescindir d’un guitarrista en les actuacions en directe. “Opino com tothom” diu en K.K. “Estic totalmente desconcertat. Va ser una opció desorbitada i insultant, suposo que també per en Glenn. Va ser una autèntica plantofada dient: ‘Bé, vosaltres dos ho vau fer, però creiem que una sola persona també podria’. Va ser com si diguessin que tot allò que havíem creat, era superflu i realment no tenia massa valor... I estic segur que en Glenn estarà d’acord amb què és molt valuós. Sincerament”, continua expressant en Downing, “es fa difícil pensar en la possibilitat de què Judas Piest sortís de gira com a quartet. Hi ha d’haver alguna cosa més que no se’ns ha explicat. Per a mi és incòmode dir això, però en Glenn i jo representem Judas Priest. Crec que sóc una veu autoritzada per a afirmar això després d’estar tota la meva vida a la banda. La imatge, els concerts, els discos... tot gira al voltant de nosaltres. Vull dir, si no veus els pantalons d’en Glenn damunt de l’escenari, de veritat és Judas Priest? Jo vaig crear una imatge amb la flying, el cabell ros i llarg, els cuir i les tatxes... És fàcil fer servir la roda, però inventar-la és una història completament diferent” conclou.