Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



01 de desembre 2021

Z2 Comics llençarà la novel·la gràfica “Screaming For Vengeance”.


Amb motiu del quarantè aniversari del novè disc dels Defensors de la fe, Z2 Comics publicarà la novel·la gràfica original “Screaming For Vengeance”. L’obra es troba ambientada en un món futur d’aquí a cinc-cents anys en el qual un anell de ciutats orbita sobre la superfície del món mort, controlat per una elit que manté el seu poder a través de la manipulació i la brutalitat. Quan un enginyer amenaça l’estatus quo d’aquests mandataris amb la seva descoberta, un heliotropi anomenat Bloodstone, és traït per aquells en els quals confiava i és desterrat a un planeta abandonat. Entre les restes d’un món destruït on la supervivència cada dia és una nova lluita, ha de triar entre acceptar el seu exili o... clamar venjança.
El còmic ha estat creat pels guionistes Rantz Hoseley ("Comic Book Tattoo", "The Heroin Diaries") i Neil Kleid ("Savor") en col·laboració amb el dibuixant Christopher Mitten ("Hellboy", "BPRD"). En Hoseley, fan declarat de la banda, comenta el següent: “No puc enganyar ningú sobre la inspiració que Judas Priest han exercit sobre la meva persona. Ja era fan de la banda, quan es va estrenar Screaming for Vengeance, però crec que ningú esperava l’impacte que va tenir. Aquella portada increïble, aquelles cançons…Aquell àlbum es va convertir en la meva banda sonora diària i el meu combustible creatiu, fins al punt que era l’únic que escoltava quan pujava al cotxe. Poder contribuir a un projecte inspirat en aquestes cançons que signifiquen tant per a mi, és un honor i una responsabilitat que em prenc molt seriosament".


Coincidint amb l’aniversari, Judas Priest: Screaming For Vengeance sortirà a la venda en format de tapa tova i dura el mes de juliol de 2022 i ho farà en edicions especials de luxe i superluxe que inclourà una edició exclusiva de LP, làmines i una figura de “The Hellion”, l’au de presa dissenyada pel vicepresident de col·leccionables Clint Weiler, amb els ulls que s’il·luminen. Per celebrar encara més el llegat creatiu d’aquest monumental treball i de l’històric aniversari, la novel·la gràfica inclou una entrevista amb en Doug Johnson, el dibuixant de la portada original, en la qual parla del procés creatiu del disseny de la coberta i de l’origen de “The Hellion”.