Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



08 de desembre 2021

L’Ian aboga per mantenir l’actual formació fins el final... i en K.K. continua sense donar crèdit a la incorporació de l’Andy Sneap!


L’Ian Hill creu que la formació que actualment està girant pel món serà la que es mantindrà fins el final de la banda. “No veig cap raó per la qual això no hagi de ser així” explica el baixista a 519 Magazine. “Hem de ser realistes i cap de nosaltres es farà més jove. La fi cada vegada està més a prop, però encara no podem fixar-li una data. Crec que tots estem molt a gust entre nosaltres i amb la formació actual. I això és tant o més important que tenir els millors músics del món ja que si són uns idiotes, no duraràs gaire. Ens entenem força bé. Som com una família, de veritat. I continuarem amb aquesta alineació durant el temps que puguem”.


Per la seva banda, en K.K. Downing declarava a Another FN Podcast With Izzy Presley de la revista Metal Edge la seva incredulitat davant del fitxatge de l’Andy per substituir en Glenn durant les gires. “Em va sorprendre que no em truquessin, perquè estava assegut esperant una oportunitat", explicava el guitarrista . "Malgrat haver triat en Richie per substituir-me, vaig sentir que en algun moment tindria alguna opció. Així que quan en Glenn li va cedir el testimoni a l’Andy, no m’ho podia creure. Considero l’Andy un amic, he estat al seu estudi i parlem sovint. Ell mateix admetrà que, fins i tot a la seva banda, no era el guitarra solista. Per això els vaig preguntar: ‘De debò que la porta continua tancada?’ L’Andy sempre ha dit que ell renunciaria al seu lloc si li ho demanaven, però des de llavors sempre han dit que ell només és el seu guitarrista pels directes, així que entenc que només tenen un guitarrista... Em van enviar els seus advocats i van dir-me que no volien saber res de mi, així que, com ja sabeu, vaig decidir continuar amb el meu camí”.