Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



07 de novembre 2021

Els 50 anys d'història dels Déus del metall a "Judas Priest's Guide To Heavy Metal"!


El passat 19 d’octubre, el Defensors de la fe van posar en funcionament del web Judas Priest's Guide To Heavy Metal, una experiència interactiva inspirada en un novel·la gràfica que permet explorar sis capítols amb històries, tutorials de guitarra, sessions de preguntes i respostes en vídeo i moltes altres coses per a convertir-se en… el maníac del metall definitiu! Atenció, es recomana l’ús d’auriculars per a gaudir d’una experiència complerta!


Segons la banda, aquesta pàgina "pretén posar la història de Judas Priest i, per descomptat, la seva música davant d'un nou públic, que potser ja és fan del gènere, però vol explorar i ampliar el seu coneixement. a més a més, amb l'oportunitat d'aprofundir en àlbums, llistes de reproducció i ser realment conscients del gran impacte que va tenir la banda en la moda, la cultura i més, perquè, després de tot, el metall no és només música, és una forma de vida!"


El web, creat per l’equip creatiu de Powster, té com a primers capítols la història de la formació del grup que va ser forjador del metall abans de mostrar-se al món com a membres fundadors del heavy metal.