Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



30 de juliol 2020

Imatgeria religiosa (XLIII): “Quarentine versions”.

foto de Rob Halford.

Durant aquest període de confinament han estat molts els artistes que han penjat a la xarxa versions fetes des de casa seva en col·laboració amb altres músics. En Richie no ha estat menys i ha penjat un parell de versions d’Iron Maiden amb el bateria Joe Lazarus (“Time To A Land” i “Phantom Of The Opera”) i “Bad Reputation” de Thin Lizzy amb l’Lzzy Hale, Dave McClain i Mike Inez.



En Ripper ha posat la seva veu a la versió de “Gethsemane” del musical Jesus Christ Superstar que ha gravat el bateria Ted Kirkpatrick juntament amb el teclista Bruno Sa.


Per la seva banda, en Rob ha participat en el vídeo del tema “CMFT Must Be Stoped” del proper disc en solitari d’en Corey Taylor, juntament amb membres d’altres bandes. Ja fa gairebé un any, va cantar la cançó “Straight Up” del darrer disc en solitari d’en Phil Campbell Old Lions Still Roar