Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



03 de juliol 2020

En Richie parla del procés de composició del proper disc.

Després que ja ho fes en Rob fa unes setmanes, ara ha estat el guitarrista qui, en una entrevistaa Sweetwater, explicava el següent: “Vam estar composant durant el mes de febrer, poc abans que la pandèmia ens colpegés a tots i en Rob i jo tornéssim als Estats Units abans que entrés en vigor el confinament. Però vam treballar durant un mes i tenim un munt de cançons, encara que cap d’elles està acabada. Quan comences a escriure, tens algunes idees que a poc a poc es van desenvolupant fins que, tot d’una, tens un començament, una part intermitja i un final; és gairebé com un esquelet, amb els ossos pelats. Però necessites una mica de carn i patates, una mica de múscul. Necessitem coses com seccions centrals, harmonies i solos, molts solos de guitarra... Tenim moltes idees. Només estem esperant tornar a estar junts, començar a tocar-los i gravar-los." 

foto de Richie Faulkner.

"Vaig assabentar-me", continua explicant el Richie, “que mai abans ho havien fet d’aquella manera, però totes les cançons de Firepower les vam tocar tots junts en directe abans d’enregistrar-les. Vam grabar la bateria en directe mentre l’Ian i jo tocàvem, en Rob cantava i en Glenn no es perdia cap detall. Tens les cançons gairebé acabades i quan les toques, t’adones de petits detalls que cal polir: retallar alguns part, afegir algun fragment, accelerar o alentir algun passatge. Però aquestes coses només es fan evidents quan es toca en directe, com si es tractés d’un concert. Així que esperem poder trobar-nos aviat i poder desenvolupar totes aquestes idees tocant plegats. Et diré més. Quan et trobés a la mateixa sala amb l’Scott Travis és senzillament espectacular en la creació d’un disc de Priest. És un bateria molt musical i molt respectuós. A més a més és un gran fan d’en Les Binks. Sempre està pendent de col·locar alguna part de charles habitual en la manera de tocar d’en Les o d’aportar coses de manera espontània que fan canviar una cançó de dalt a baix”.