Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



12 de maig 2020

Missatge d'en K.K. sobre l'estat del seu debut i la pandèmia.


El álbum debut de KK'S PRIEST a falta de ser mezclado y ...

En Downing ha penjar al perfil de facebook de KK's Priest el següent comunicat: 

"Hola a tothom.
Només volia posar-me en contacte per a envair-vos una salutació de part meva i de la banda.
Ara estem esperant que es tornin a obrir els estudi per mesclar i masteritzar l’àlbum.Estem increïblement emocionats i totalment preparats pel llançament d’allò que considerem un treball excepcional i important. Esperem sincerament que hi esteu d’acord.
Tot i que tots patim de diferents maneres aquesta frustració, hem de mantenir-nos positius i pacients. Esperem que els locals que programen música en directe tornin a posar-se en funcionament. És la nostra intenció poder tocar per a vosaltres tan aviat com puguem. Teníem alguns festivals contractats aquest any, però comprensiblement s’han cancel·lat. Estem segurs, però, que la nostra agència i les promotores estan negociant per a reprogramar aquestes dates i nosaltres serem els primers en mostrar la nostra disponibilitat als promotors d’arreu.
Els nostres pensaments i comprensió està la gent que ha tingut amics i familiars que han estat víctimes o que han patit directament aquest terrible virus, siguem forts i solidaris per a superar junts aquest crisis mundial.


Estic segur que tots ens unirem per a agrair enormement a tot el personal mèdic i els hospitals el seu gran esforç i la seva valentia estan al a primera línia d’aquesta batalla, ja que sense ells l’hauríem perdut.
Per ara, mantingueu-vos fora de perill i ben aviat tornarem a estar a prop gaudint d’un nou i clàssic gran metall.
K.K.".