Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



09 de maig 2020

En Rob parla del procés de composició del nou disc.


En declaracions a l’espai “The Last Show” de la publicació Revolver, en Halford explicava el següent sobre el proper disc dels Defensors de la fe: “L’altre dia vaig rebre un munt d’idees d’en Richie. Sempre estem en contacte i em va enviar un munt de riffs i cançons, algunes ja acabades i altres a mitjes. És una manera estranya de treballar, però així és com funciona amb la tecnologia. En Richie esta a Nashville i jo a Phoenix, així que aquesta és la manera que tenim de comunicar-nos. Totes les cançons comencen amb una idea, una idea bàsica, senzilla. De vegades és una idea complerta. En Richie i jo ho hem passat molt bé posant en comú totes aquestes idees. Quan més endavant tornem a Anglaterra, ens reunirem amb en Glenn, l’Ian i l’Scott, i amb l’Andy, per descomptat. Esperem també tornar a comptar amb en Tom Allom a la producció. De fet estic bastant segur que serà així i que tornarem a tenir en Tom amb nosaltres. Tots dos van fer un gran treball a Firepower. Ens posarem a treballar el més aviat possible. Això és el què fem. Priest fem discos.”
A continuació teniu el video: