Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



30 d’agost 2018

"The Tree Tremors" el nou projecte d'en Ripper Owens!


The Tree Tremors és el nom del projecte capitanejat pel cantant Sean Peck (Cage, Death Dealer, Denner/Shermann) i que també compta amb la veu de Harry Conklin (Jag Panzer) i la d’en Ripper. 
El debut homònim de la formació apareixerà a finals d’aquest any i està composat per dotze himnes de heavy metal composats per en Peck des de fa cinc anys i centrats a destacar tres de les veus més respectades i incansables del metall que estaran acompanyades per les guitarres d’en Dave García i en Casey Task, el baix de l’Alex Pickard i la bateria d’en Sean Elg. 



En Tim i en Sean es van conèixer durant la gira americana que Judas Priest van fer presentant Jugulator. “Ja hem fet dues cançons en directe a San Diego per a filmar el videoclip del primer senzill i ha sigut grandiós”, explica l’Owens. “Em va portar temps muntar-ho, escriure unes bones cançons i organitzar-ho correctament,” diu en Peck, “però els resultats han superat totes les meves expectatives.” “En Sean i jo vàrem coincidir en un festival a Alemanya” comenta en Harry. “Allà em va convèncer per entrar a formar part del projecte. Quan vaig començar a gravar les cançons, sabia que seria poderós. Per als fans del heavy metal serà el súmmum”.
"Invaders From The Sky" és el lyric video que presenten com a avançament del disc:


Veurem com acaba aquesta història ja que en Rob Halford té registrat el nom de “The Tree Tremors” per a un futur projecte amb tres cantants (es movien els noms d’en Tate, en Dickinson i del desaparegut Dio) des de fa més de deu anys.