Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



31 d’agost 2018

Judas Priest recuperen "Delivering The Goods" i desenpolsen "Desert Plains" durant la segona part de la gira americana!


El passat dimarts 21 d'agost els Defensors de la fe van iniciar la segona part de la gira americana compartint el cap de cartell amb els seus compatriotes Deep Purple i, una setmana després, ja han incorporat canvis en el setlist, concretament en els seus shows pel Canadà. Dilluns 27 al FirstOntario Centre de Hamilton van substituir "Grinder" per "Delivering The Goods" (que havien tocat per darrera vegada el 25 d'abril de 1980 a Le Bataclan de Paris) i dimecres 29 al Bell Centre de Montreal van introduir "Desert Plains" en lloc de "Bloodstone"(els vídeos són d'aquesta última actuació). 





Però això no va ser tot. En Glenn Tipton va pujar als escenaris de les tres dates canadenques (incloent la de Quebec) i va interpretar el tram final format per "Metal Gods", "No Surrender"(que interpreten només amb en Tipton) , "Breaking The Law" i "Living After Midnight". L'actuació complerta a continuació: