Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



05 d’octubre 2017

Judas Priest nominats per a entrar a formar part del "Rock And Roll Hall Of Fame".


Judas Priest es troben entre els dinou artistes recentment nominats pel seu possible ingrés al Rock And Roll Hall Of Fame. Els artistes més votats seran anunciats al desembre i l’admissió es farà efectiva el proper mes d'abril en una cerimònia a l'Auditori Públic de Cleveland (Ohio) el 14 d'abril de 2018.
Per a ésser un artista o una banda elegible per a la nominació, cal haver publicat el primer àlbum vint-i-cinc anys abans de l'any de la nominació.
Segons un comunicat de premsa, el Rock And Roll Hall Of Fame tornarà a oferir als fans la possibilitat de participar oficialment en el procés d’admissió. A partir del 5 d'octubre i fins a les el 5 de desembre de 2017, els fans poden visitar rockhall.com/vot per emetre els vots pels artistes que creuen que són els que més mereixen l’ingrés. Les votacions s'enviaran a un òrgan de votació internacional de més de nou-cents artistes, historiadors i membres de la indústria musical que tindran en compte factors com la influència musical sobre altres artistes o el pes de la seva carrera.
Durant una entrevista de febrer de 2017 a "Trunk Nation", a l’emisora SiriusXM, se li va preguntar a en Rob si li molestava el fet que Judas Priest  encara no hagués estat cridat per a entrar al Rock And Roll Hall Of Fame. "Bé, sempre he comparat el Rock And Roll Hall Of Fame, amb la NFL o la NBA. És un reconeixement, ja ho sabeu, i seria meravellós obtenir aquest tipus d’aprovació”.
Durant el mes de juny de 2016, a l’emisora KBAD de Sioux Falls, a Dakota del Sud. El cantant declarava: "Si hem pogut deixar una marca inesborrable amb el que hem fet i ésser reconeguts per això, crec que es tracta d’un gran honor ".

En Tipton, semblava prendre una postura més indiferent davant la idea d’incorporar-se al Rock And Roll Hall Of Fame, segons explicava a  Classic Rock Revisited fa uns anys: "No sé si mai serem convidats a formar part del Rock And Roll Hall Of Fame o no. Si ho fem, segurament serà un privilegi i serà una cosa de la qual n’estarem orgullosos. Però si no és així, tampoc canviarà les nostres vides. El nostre llegat es troba a la nostra música. Deixarem la nostra música i crec que això és suficient. No sempre és necessari rebre elogis per a deixar un llegat ".