Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



07 d’octubre 2017

Hi haurà reunió amb en K.K. Downing si es produeix l’ingrès al “Rock And Roll Hall Of Fame”?


En Rob Halford diu que Judas Priest estan oberts a reunir-se amb el seu ex-guitarrista per a aquesta actuació única a la cerimònia a l'Auditori Públic de Cleveland (Ohio) l’abril de l’any vinent.
En declaracions a Billboard, en Halford va dir que encara no havia tingut l'oportunitat de parlar amb els altres membres de la banda, però que confiava que "tots estiguem molt, molt contents. Personalment em sento molt honrat per l’oportunitat que se li dóna a Judas Priest i el heavy metal ".
Respecte a la possible reunió amb en K.K., va dir: "Totes les opcions estan damunt la taula per a qualsevol que hagi format part de la banda. Serà una nit absolutament espectacular. "



Per la seva banda, en Downing, en una entrevista de l’any passat a BlastEcho, deia: "Estaria bé tocar amb els membres del grup en la cerimònia d’entrada al Rock And Roll Hall Of Fame si alguna vegada tinguéssim aquest honor”. Però pel que fa a la tornada oficial a Judas Priest, explicava: "Actualment tenen en Richie i  no crec que hi hagi espai per a un guitarrista més a Priest. Sempre he estat una banda de dues guitarres. Caldrà veure què passarà després”.