Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 d’abril 2016

La llegendària màquina de riffs britànica comença a treballar... El nou disc ja està en camí!

A continuació podeu veure les imatges aparegudes a les xarxes socials on bona part dels Deus del metall ja es troben treballant a l’estudi d’en Tipton. 

És genial retrobar-se amb aquestes llegendes. Deixeu que el metall comenci! (11 d'abril)
Creant metall un "dillunsmetal"! (18 d'abril)
Celebrant el cinquè aniversari de l'ingrés d'en Richie a les files dels Priest (20 d'abril)
No molesteu. El metalgod escriu... (25 d'abril)


En Halford comentava el passat 4 d’abril al programa de ràdio Full Metall Jackie: “Vam acabar la gran gira mundial de presentació de Redeemer Of Souls just abans de les vacances de Nadal, i ara estem a punt de començar a escriure noves cançons per al proper àlbum. I això és genial. Em deleixo per què arribi el moment de començar a escriure de nou. Personalment, aquest  és un dels punts més emocionants a Priest. Entres en una habitació plena d’amplificadors, amb diversos riffs i una ploma, i increïblement, en acabar el dia, pots haver creat una altra cançó de Priest. M’encanta aquesta part de la vida del grup. Després d’aquest procés, vindran l’Scott i l’Ian i ho posarem tot en conjunt. Com sempre, estarà a punt quan estigui llest, però ja hi havia una quantitat extraordinària de les idees recollides al llarg d'aquesta gira. Així que em sento optimista i crec que podem tenir alguna cosa a punt no per a finals d'aquest any, però sí per a la primera part de l'any que ve.”
Dies abans, el 21 de març, en Faulkner escrivia a la seva pàgina de Facebook: "Torna a ser dillunsmetal maníacs del metall! Espero que molts hagueu tingut un gran cap de setmana. La meu ha estat molt creatiu, ple de riffs i idees per a la propera sessió de composició amb Judas Priest. Sempre és increïble ser part del procés on el centelleig d'idees es converteixen en monstres quan reben el tractament Priest a l'estudi. Realment màgic!".