Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



07 d’abril 2016

“Battle Cry” entra amb força a les llistes de vendes!


Aquestes són les posicions a les llistes de vendes en DVD a les quals ha arribat Battle Cry, el nou llençament dels Defensors de la fe:
#1 USA
#1 SWEDEN
#1 FINLAND
#1 CANADA
#3 AUSTRALIA
#3 GERMANY
#3 NETHERLANDS
#3 FRANCE
#4 BELGIUM (#2 Flanders, #5 Wallonie)
#5 SPAIN
#7 AUSTRIA
#37 NORWAY (Album chart as no DVD chart)


El grup es felicita per la gran rebuda que ha tingut aquest treball en directe a través de la seva pàgina, on expliquen:  “Gràcies un cop més als metalmaniacs a tot el món per portar-nos al cim de les llistes de música en DVD i mantenir la fe en el metall!