Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



11 de desembre 2014

En K.K. llença al mercat la línea de fragàncies “Metal For Men” i “Metal Pour Femme”.


Tal i com ja va anunciar a meitats d'octubre, el llegendari guitarrista ha decidit diversificar el seu mercat i apostar ara pel món dels perfums. Segons explicava en Downing a Pablo Antonio de Planet Rock, al backstage del Planet Rockstock, a Porthcawl: “Em vaig llevar un dia al matí i no sé com, vaig començar a donar voltes a la idea que no hi havia colònies ni perfums al mercat que estiguessin relacionades amb els fans del rock i del metall. Aquesta idea, combinada la pregunta que la meva mare sempre em fa sobre que vull per Nadal, em va fer encendre la llum. Així, com casualment tinc un amic que es dedicava al món de les fragàncies una cosa va portar a una altra…”


Aquesta línea de fragàncies ha estat desenvolupada per The Fragrance Co Astbury juntament amb la llegenda del rock, guitarrista i membre fundador de déus del metall.
En Downing afegeix: "Ambdues fragàncies tenen un perfum fantàstic i crec que són el regal ideal d’aquest Nadal per a tots els amants del rock i del metall!".
Les fragàncies "Metall" estan disponible en una pre-venda d’edicions limitades, signades individualment per en K.K. i estan disponibles a la botiga de Planet Rock en els següents formats: flascó d’Eau de Toilette de 100 ml per als homes i d’Eau de Parfum de 50 ml per a les dones, més l'edició de regal que inclou l’Eau de Toilette i un gel de dutxa de luxe.