Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



11 de juliol 2014

Judas Priest esvaeix els rumors sobre la suposada tornada d’en K.K. al grup.


En declaracions a l’Eddie Trunk en l'edició inaugural del seu podcast, Eddie Trunkpodcast, el passat dijous, els membres de Judas Priest Rob Halford, Glenn Tipton i Richie Faulkner van ser interpel·lats sobre si era cert el rumor segons el qual en Downing havia estat involucrat en el procés de composició del nou àlbum de la banda, Redeemer Of Souls, i la possibilitat què l’antic membre de la banda fes alguns concerts amb el grup al costat del seu substitut, en Faulkner. 


"No hi ha plans d’aquesta mena", respon en Glenn. "En Ken no ha estat involucrar en l’elaboració del disc i tampoc hi ha intencions de què s'uneixi a nosaltres en algunes dates de la gira." El guitarrista continua dient: "Vull dir, en Ken va ser molt honest quan va marxar. Va deixar clar que l’adéu era innegociable per molt que li anéssim al darrera, i aquest gest l’honra, de veritat”.



"Aquesta és la forma com funcionen les xarxes socials”, afegeix en Rob. “La gent pensa que si llegeixen alguna cosa a Internet, és veritat [riu]”. Però és només un d'aquests rumors desafortunats que pretén fixar-se a la ment de les persones".