Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



09 de maig 2014

Rob Halford parla amb WDHA sobre "Redeemer Of Souls" i els plans de gira.


També a principis d'aquesta setmana, el vocalista Rob Halford de la llegenda britànica de heavy metal Judas Priest va parlar Terrie Carr de l'estació de ràdio de Nova Jersey WDHA-FM 105.5 FM sobre el proper àlbum de la banda d'estudi, "Redeemer Of Souls", i els seus plans de gira. 



A continuació podeu veure un extracte de la xerrada (l’entrevista completa es publicarà en línia la setmana del 12 de maig).


Durant aquests cinc dies de promoció per diversos programes de ràdio dels EE UU, en Halford, en Tipton i en Faulkner s'han fotografiat amb visites inesperades, com la que van tenir d'en Robert Trujillo a Nova York.



En Richie s'ha mostrat molt actiu en el seu Facebook, construint gairebé un diari de carretera de totes aquestes jornades a la Gran Poma.


Negocis o plaer? Bé, potser una mica de tot...