Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



23 de maig 2014

Nova tanda d'entrevistes promocionant "Redeemer Of Souls".

El passat dimecres, en Rob, en Richie i l'Ian van acabar de fer la promoció del seu proper nou treball per les emisores londinenques. A continuació podeu veure instantànies preses durant els viatges per anar de l'una a l'altra.


A poc a poc van apareixent noves i interessants entrevistes a diversos mitjans, com per exemple Talking Metal, FullMetalJackieRadio.com, VH1 i RafaBasa.com.


Però els Priest no paren i avui mateix en Rob serà el convidat a TeamRadioRock.com i més tard farà doblet amb en Faulkner i en Hill al programa de televisió de la BBC 2 Later with Jools Holland.