Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



15 de maig 2013

Rob Halford en cadires de rodes...!

El passat divendres, en Rob Halford i en Richie Faulkner van aparèixer com a convidats del programa de radio americà "Friday Rock Show" de l'Eddie Trunk. En arribar a l’emisora, en Faulkner va piular una fotografia on empenyia una cadira de rodes on hi anava un somrient Halford. 


Les fotos, que deixaven palesos un problemes físics més que evidents, es van extendre per la xarxa a la velocitat de la llum, sobretot després de veure les actuacions del metalgod a la gala dels Revolver Golden Gods on va sortir a escena ajudant-se d’un bastó.


Ahir dimarts el guitarrista penjava al seu perfil de facebook la fotografia juntament amb el periodista.


Tot i la confusió inicial, en Robb ja aclaria en aquesta entrevista quin era el seu estat de salut: "Efectivament tinc una lesió que ha de ser tractada, cosa que faré quant torni al Regne Unit. És un d'aquells efectes col·laterals del rock & roll. Faig el que més m'agrada des de fa dècades, però és una cosa que desgasta i et va deixant senyals. Portar tot aquest vestuari propi del heavy metal damunt de les espatlles i passejar-te amunt i avall de l'escenari amb aquestes enormes botes metàl·liques acaba passant factura. Tinc un espasme muscular a l'esquena que em necessito tractar i que espero que es curi aviat el més aviat possible".
Caldrà seguir l’evolució de la lesió d’aquest jove valor...

Hi ha altres entrevistes promocionals publicades a Mtv HiveGuitar International, Ultimate Guitar i Examiner.