Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



02 de maig 2013

En K.K. i el per què de la seva col·laboració amb en Geoff Tate.

El passat 30 d'abril, en K.K. va actualitzar el seu blog Still Mill mitjançant la següent declaració:


"Bé, ha passat molt de temps. No he hivernat, però sovint he pensat a fer-ho. Espero que el mal temps hagi passat i que puguem tenir una gran temporada de festivals.
Vaig rebre una trucada d’en Geoff Tate, un dels cantants més grans del món, que crec que va pensar que estaria lliure per a participar en una de les cançons del seu nou àlbum. Tot i la trista divisió dins de la banda en aquest moment, en el nom de la música, vaig decidir fer-ho. Queensrÿche com tothom sap, fa temps que va començar la seva carrera en el món del metall i són coneguts i respectats per l’immens treball que han dedicat a la música durant tants anys. Priest han tingut el plaer moltes vegades de tocar al seu costat i el que puc dir obertament és que guardo records molts bons dels moments divertits i bojos que hem compartit durant les gires. Recordo un incident que gairebé em va matar o mutilar: era mort per un sofà!.
M’explico. Una nit després d’un dels concerts, un dels nois de Queensrÿche (no vull dir noms) va suggerir aixecar un gran sofà entre quatre persones però fent servir només un dit cadascú. Després d'unes quantes cerveses alguna cosa havia de sortir malament, encara que de totes maneres ho vam fer. Allò estava de cop i volta a sobre dels nostres caps, quan dos dels nois van ensopegar i el sofà es va decantar damunt meu i de sobte jo només veia imatges d'un llit d'hospital. Encara no sé com vaig escapar pels pèls del sofà volador. La gira podria haver acabat en aquell moment. De sobte algú va dir:’Qui vol una cervesa?  i la nit va continuar. Tot i això de tant en tant encara penso en que el titular podria haver estat: "Músic de rock assassinat per un sofà".
Darrerament aquí al Regne Unit he estat tractant de crear un circuit perquè aquelles bandes sense contracte puguin girar sense haver de pagar per fer-ho. No és gens fàcil, però penso que això serà només al començament. Així que, si esteu a prop del Wolverhampton Slade el 16 maig o del Birmingham Asylum el 17 gaudiu d’una nit plena de metall amb Hostile, Moray Firth, Under Blackened Skies i Left Unscarred per a l'inici del futur de la metall.
Parlant de grans cantants, l’altre dia estava xerrant amb en "Ripper" i em va dir que volia obrir el seu propi local de concerts a la seva ciutat natal. Així que seguiu les actualitzacions respecte a aquesta notícia. Estic segur que la festa d'obertura serà molt metàl·lica i d’aquelles que ningú es pot perdre.
Tingueu una gran temporada de festivals d'estiu i gràcies per alimentar les flames! "