Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



11 de setembre 2024

I la reedició de 'Rocka Rolla' ja té data de sortida!


Fa uns dies que l’Ian Hill va anunciarque la publicació remasteritzada i remesclada de Rocka Rolla amb motiu dels cinquanta anys del seu llançament original era un fet immediat, avui la banda ha confirmat la seva data de sortida: Rocka Rolla - 50th Anniversary: ​​Remixed And Remastered 1974 – 2024 es publicarà digitalment als EE. UU. i el Canadà el proper divendres 13 de setembre (coincidint amb l’inici de la seva gira per aquelles contrades), mentre que les versions en disc compacte i vinil arribaran a les botigues el divendres 22 de novembre.


En Tom Allom ha estat l’encarregat de posar-se darrera els comandaments de la consola a l’estudi de gravació per a donar una nova vida al primer àlbum dels Déus del metall. “El què hem fet amb les diferents pistes del disc no és gens habitual” explica el productor, “ja que hem remesclat un àlbum molt antic, partint de zero. Cal aclarir que musicalment no hem afegit res, no hem tornar a enregistrar les diferents pintes d’àudio. Les hem remesclat i les hem reequilibrant utilitzant la tecnologia d’avui en dia i les eines que tenim ara al nostre abast per a actualitzar-les sonorament i fer-les sonar més potents”.