Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



15 de setembre 2024

K. K’s Priest segueix fent pecar els americans amb el seu 'Full Metal Attack'!


Després de l’inici de la segona part de la seva gira americana, en K. K. i companyia estan corrompent el centre i l’est del territori. A continuació un resum del concert a l'Oriental Theater de Denver del dia 3, els xous complerts a l’Epic Event Center de Green Bay del 6 i al Rialto Theatre de Montreal de l'11 (aquest darrer només en àudio), així com algunes peces gravades a les actuacions posteriors a Des Plaines, Detroit, Toronto. el mateix Montreal, Nova York i Derry.


















14 de setembre 2024

Judas Priest tornen al Canadà per impartir missa en la seva infatigable missió canònica en defensa de la fe en el metall.

El Bell Center de Montreal va ser l’escenari on els Sacerdots van oficiar la primera de les xx misses que durant els mesos de setembre i octubre donaran pel Canadà i els EE. UU. El setlist no ofereix cap desviació respecte als salms que ja van pregar a la segona part de la seva gira europea d’aquesta primavera/estiu, però tot i així no està de més combregar sempre que es té l’oportunitat.



















11 de setembre 2024

Judas Priest comparteixen una altra cançó filmada al Release Festival!


Ara ha estat “Rapid Fire” (després que també ho fessin “Panic Attack” i “Invencible Shield”) l’encarregada de fer venir salivera als fans americans que esperen impacients el nou adveniment dels Defensors de la fe al seu país.

I la reedició de 'Rocka Rolla' ja té data de sortida!


Fa uns dies que l’Ian Hill va anunciarque la publicació remasteritzada i remesclada de Rocka Rolla amb motiu dels cinquanta anys del seu llançament original era un fet immediat, avui la banda ha confirmat la seva data de sortida: Rocka Rolla - 50th Anniversary: ​​Remixed And Remastered 1974 – 2024 es publicarà digitalment als EE. UU. i el Canadà el proper divendres 13 de setembre (coincidint amb l’inici de la seva gira per aquelles contrades), mentre que les versions en disc compacte i vinil arribaran a les botigues el divendres 22 de novembre.


En Tom Allom ha estat l’encarregat de posar-se darrera els comandaments de la consola a l’estudi de gravació per a donar una nova vida al primer àlbum dels Déus del metall. “El què hem fet amb les diferents pistes del disc no és gens habitual” explica el productor, “ja que hem remesclat un àlbum molt antic, partint de zero. Cal aclarir que musicalment no hem afegit res, no hem tornar a enregistrar les diferents pintes d’àudio. Les hem remesclat i les hem reequilibrant utilitzant la tecnologia d’avui en dia i les eines que tenim ara al nostre abast per a actualitzar-les sonorament i fer-les sonar més potents”.

04 de setembre 2024

K. K’s Priest arrenquen la segona part de la seva gira “The Return Of The Sinner” pels EE. UU!


En K. K, en Ripper i companyia van donar el tret de sortida a la seva segona mànega de concerts per Amèrica, acompanyats per Accept i sota l'epígraf Full Metal Assault 2024, el passat 31 d’agost amb un xou al mític escenari del Whisky a Go-Go de Los Angeles. 


Del repertori, calcat al que van oferir en les dates pel seu país, van destacar algunes de les peces que es poden reproduir a continuació:











Un dia després, el primer de setembre, van actuar en una altra plaça llegendària, la del Rainbow Bar And Grill, en una espècie de minifestival amb entrada gratuïta.






Posteriorment, i amb el propòsit de promocionar el seu segon treball The Sinner Rides Again, van llençar el videoclip de la cançó que titula aquest elapé.

01 de setembre 2024

La reedició de ‘Rocka Rolla’ llesta i preparada pel seu imminent llançament!


Segons desvetllava l’Ian Hill en una recent entrevista amb motiu de la seva propera gira pels EE. UU al programa radiofònic de  l’emissora WRIF de Detroit Talkin’ Rock, el 50è aniversari de la publicació del primer treball dels Deus del metall tindrà una reedició a l’alçada del seu llegat: “En Tom Allom l’acaba de remasteritzar després de tots aquests anys. Les diferents pistes estaven en molt bon estat, ha restaurat el so, l’ha modernitzat i, naturalment, la remesclat. Ha fet un gran treball. Sortirà aviat, crec. Només falten unes setmanes, n'estic segur. Es reeditarà i això és una gran notícia. Finalment tindrà la producció que sempre havia merescut".


Recordem que la reedició d’aquest treball, així com també la de Sad Wings Of Destiny, es duran a terme gràcies a la compra dels màsters i drets de publicació per part de l’editorial Reach Music Publishing a Gull Records que els havia retingut durant tots aquests anys.