Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 d’agost 2024

K. K’s Priest incorporen “Before The Dawn” als seus xous pel Regne Unit!

 
Després de Romania, Hongria i el Motocultor Festival francès, la banda d’en K. K. ha tornat a agafar embranzida a la recta final de la seva gira per Europa rescatant del catàleg de Judas Priest la balada “Before The Dawn” en els concerts a Cardiff, Belfast, Dublín, Newcastle upon Tyne i Newark- on- Trent. A continuació diversos clips de les actuacions a Newcastle i als festivals  Rockstadt Extreme i Stonedead.





Tancats ara al seu quarter general, esperen l’inici de l’assalt al continent americà.

25 d’agost 2024

Els Deus del metall comparteixen dos vídeos extrets de la seva gira europea!


Si durant la primera quinzena d’agost, els Sacerdots van publicar a les seves xarxes el vídeo de “Panic Attack” enregistrat durant el recent tram del seu Invincible Shield European Tour 2024, ara fan el mateix amb el tema que dona títol al seu increïble nou treball d’estudi Invincible Shield, gravat aquest cop al Release Festival grec, el 21 de juny. Tot seguit les dues peces, més un breu clip de “Riding On The Wind” anunciant les dates pels EE.UU i el Canadà dels propers mesos de setembre i octubre.




12 d’agost 2024

En Travis passa les seves vacances al ritme d’AC/DC!


El passat mes d’agost l’Scott va tornar a posar-se darrera la bateria dels Live Wire, la banda americana que rendeix tribut a les icones australianes, quan aquests van passar per Virginia el divendres 9 i el dissabte 10. 


En ambdues dates en Travis es va unir al grup per a interpretar un ampli repertori dividit en dues parts. Tot seguit algunes de les peces interpretades al Elevation27 de Virginia Beach i al The Beacon Theatre d’Hopewell. 
 

03 d’agost 2024

K. K’s Priest desempolsen més clàssics del catàleg de Judas Priest!


Ha estat a Wacken, el festival en el qual han reiniciat el seu “Return Of The Sinner European Tour” per enèsima vegada, on K. K’s Priest s’han presentat havent fet algun lleuger retoc en el repertori. Concretament hi han incorporat dues noves peces del cançoner clàssic de la banda mare d’en Downing: per una banda “Diamonds And Rust”, la versió de la Joan Baez que Judas Priest van readaptar durant els anys amb en Ripper Owens a les seves files, i per l’altra “Sinner”, una de les cançons on la figura d’en K. K. pren un especial protagonisme. Aquest dos temes han entrat al setlist de la gira en el lloc que “ocupaven” “Beyond The Realms Of Death” i “Victim Of Changes”.



Sota aquestes línies, alguns clips més de la seva actuació al mític festival.






Les properes dates a Hongria, Romania, França i novament el Regne Unit, seran les darreres per Europa abans de salpar cap el continent americà i començar el "Full Metal Assault Tour 2024" amb Accept.


Una mostra més de la bona relació existent entre totes dues bandes -més enllà de la publicació de diversos vídeos a les seves xarxes socials promocionant la gira- la trobem en la participació d'en Ripper Owens a "Balls To The Wall" durant els bisos dels alemanys al mateix W:O:A: el passat 1 d'agost: