Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



25 de juliol 2024

I el dia setè Els Deus del metall van reposar...


Duneújváros, Bucharest, Sofia, El Pireu i Istambul han estat les darreres ciutats que, fins a principis de setembre, que han rebut l'eucaristia del pa i el vi. Serà a partir del dia 13 de setembre a Montreal i fins el 26 d'octubre a Texas quan els Deus del metall tornaran per segona vegada a Amèrica del Nord per a educar en la fe gairebé una vintena estats de la costa oest, la zona central i el Canadà sota els manaments del seu aclamat Invincible Shield.


A continuació filmacions dels concerts al Rockmaraton Fesztivál hongarés, el Metalhead Meeting romanès, l'actuació complerta a l'Arena Armeec búlgara, el Release Athens grec (amb l'aparició de l'Andy Sneap durant el xou d'Accept per a interpretar "Balls To The Wall")  i al Parkorman turc.