Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



25 de juliol 2024

I el dia setè Els Deus del metall van reposar...


Duneújváros, Bucharest, Sofia, El Pireu i Istambul han estat les darreres ciutats que, fins a principis de setembre, que han rebut l'eucaristia del pa i el vi. Serà a partir del dia 13 de setembre a Montreal i fins el 26 d'octubre a Texas quan els Deus del metall tornaran per segona vegada a Amèrica del Nord per a educar en la fe gairebé una vintena estats de la costa oest, la zona central i el Canadà sota els manaments del seu aclamat Invincible Shield.


A continuació filmacions dels concerts al Rockmaraton Fesztivál hongarés, el Metalhead Meeting romanès, l'actuació complerta a l'Arena Armeec búlgara, el Release Athens grec (amb l'aparició de l'Andy Sneap durant el xou d'Accept per a interpretar "Balls To The Wall")  i al Parkorman turc.








































16 de juliol 2024

K. K’s Priest preconitzen els pecats capitals al Masters Of Rock!

I ho fan just abans de prendre's un nou i breu descans abans de corrompre el W:O:A el primer d’agost, continuar amb els festivals Fezen, Rockstadt, Motocultor i acabant pervertint de nou el Regne Unit i Irlanda. Des de finals del mateix mes i fins a la primer setmana d’octubre en Downing i els seus correligionaris ramificaran la seva màcula pels EE. UU i el Canadà mitjançant una trentena de pecaminosos actes en contra de la llei Divina.


Tot seguit, diverses cançons gravades en el festival txec. 










13 de juliol 2024

Judas Priest i K. K’s Priest continuen les respectives gires i creuen els seus camins en el 'Masters Of Rock!


Els defensors de la fe han deixat enrere les dates a Alemanya amb les seves actuacions al festival Rock Harz i a les ciutats de Manneheim i Dresden, i van tocar ahir divendres al festival txec, on la intensa pluja i la tormenta elèctrica va fer aturar el concert durant gairebé deu minuts després de tocar "Sinner".













Per la seva banda, els Sacerdots d’en K. K. han tocat a Bilbao, Aix-en-Provence, Pratteln, Leoben, Krakòvia i aquesta nit ho faran a Vizovice, un dia després que ho hagin fet Judas Priest, i en xou que marcarà una nova aturada en aquest “Return Of The Sinner Tour”, que es reprendrà al la important data al W:O:A el primer d’agost.







07 de juliol 2024

Els Déus del metall aspergeixen els seus salms entre els impietosos teutons!


Els Defensors de la fe tornen a Alemanya amb la seva creuada en favor del metall i de tots els aliatges acerats. Els infidels d’Hamburg, Berlín i Nuremberg ja han purificat el seu cos i la seva ànima, mentre que els de Mannheim i Dresden, així com també els de Ballestedt dins del festival Rock Harz, tindran ocasió de fer-ho en les properes dates. A sota d'aquestes línies, les actuacions complertes de l'1 i el 2 d'aquest mes al Barclays Arena i  al Max-Schmeling-Halle, i diverses cançons del dia 4 a l'Arena Nürnberger Versicherung.










06 de juliol 2024

K. K’s Priest expien els pecats als penitents del Barcelona Rock Fest!

 

La banda d’en K.K. Downing va reprendre ahir la seva gira europea dins del marc del festival colomenc a Can Zam per dur a terme una sèrie de set concerts -previs a una nova aturada i una posterior recuperació de l’activitat a l’agost- i que durant el mes de setembre els portarà a viatjar per segona vegada als EE. UU, acompanyats en aquesta ocasió pels seus companys de segell discogràfic, els alemanys Accept.