Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



22 de juny 2024

Els Defensors de la fe conclouen la gira papal per Espanya!


Judas Priest han tancat pletòrics la seva sèrie de quatre concerts per l'Estat espanyol amb les seves actuacions al Navarra Arena, el Palacio de Vistalegre i el Rock Imperium Festival. Barcelona ha estat la ciutat més afortunada en aquest nou tram de gira en ser l'única -juntament amb Tampere- que ha pogut escoltar la interpretació del pòquer de temes del demolidor darrer treball dels Déus del metall. 


A continuació, retalls del concert a Pamplona el dia 15 i els xous complerts a Madrid i a Cartagena del 17 i el 19, respectivament. Atenció a l'inici sense teló al festival murcià a causa del fort vent!




L'actuació d'Uriah Heep al festival cartegenés va comptar amb la participació d'en Richie Faulkner i en Ronnie Romero durant la interpretació del clàssic dels londinencs "Easy Livin'".