Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



29 de juny 2024

Judas Priest persisteixen en la difusió de la paraula dels Déus!


Després de les dates pel territori espanyol, els Déus del metall has continuat la seva creuada europea combinant les seves participacions a festivals com el Graspop Metal Meeting (el 21 de juny), el Heavy Week-End (el 23) i el Tons Of Rock (el 28), amb les seves actuacions en solitari, com la del Royal Arena de Copenhagen, el 26 del mateix mes. 


A continuació imatges dels festivals belga, francès i norueg, així com l'actuació complerta a Dinamarca.























22 de juny 2024

Els Defensors de la fe conclouen la gira papal per Espanya!


Judas Priest han tancat pletòrics la seva sèrie de quatre concerts per l'Estat espanyol amb les seves actuacions al Navarra Arena, el Palacio de Vistalegre i el Rock Imperium Festival. Barcelona ha estat la ciutat més afortunada en aquest nou tram de gira en ser l'única -juntament amb Tampere- que ha pogut escoltar la interpretació del pòquer de temes del demolidor darrer treball dels Déus del metall. 


A continuació, retalls del concert a Pamplona el dia 15 i els xous complerts a Madrid i a Cartagena del 17 i el 19, respectivament. Atenció a l'inici sense teló al festival murcià a causa del fort vent!




L'actuació d'Uriah Heep al festival cartegenés va comptar amb la participació d'en Richie Faulkner i en Ronnie Romero durant la interpretació del clàssic dels londinencs "Easy Livin'".

Z! Live Rock Fest: l'única i aïllada actuació en directe de K. K's Priest durant el mes de juny.


Paradoxes de l'atzar, el mateix dia que Judas Priest trepitjaven l'escenari de Pamplona, dissabte 15 de juny, K. K's Priest feien altre tant a Zamora. El destí però, no va afavorir que els camins d'alguns dels membres d'ambdues formacions coincidissin en el temps i l'espai en un mateix recinte abans o després. 
Tot seguit, la interpretació de dos clàssics dels Defensors de la fe.


16 de juny 2024

Judas Priest celebren missa solemne a Barcelona.


I la pia unió barcelonina ret culte als déus del metall en el seu nou adveniment a la ciutat.


Invincible Shield Tour Anthem - Panic Attack - You've Got Another Thing Comin' - Rapid Fire - Breaking the Law - Gates of Hell - Love Bites - Devil's Child - Riding on the Wind - Saints in Hell - Crown of Horns – Sinner - Turbo Lover - Invincible Shield - Victim of Changes - The Green Manalishi (With the Two Prong Crown) – Painkiller - The Hellion - Electric Eye - Hell Bent for Leather - Living After Midnight


15 de juny 2024

Arrenca la segona part de la gira europea amb noves incorporacions al setlist!

Els Sacerdots del metall van encetar el passat dia 5 la segona mànega de la gira de presentació d’Invincible Shield pel vell continent amb novetats al llistat de cançons. “Riding On The Wind”, “The Rage” i “Gates Of Hell” van sonar al xou al Nokia Arena de Tampere per primera vegada en aquest tour, en una actuació on van tocar més peces que habitualment.




Invincible Shield Tour Anthem - Panic Attack - You've Got Another Thing Comin' - Rapid Fire - Breaking the Law - Lightning Strike - Love Bites - Devil's Child - Riding on the Wind - Saints in Hell - The Rage - Crown of Horns – Sinner - Gates of Hell - Turbo Lover - Invincible Shield - Victim of Changes - The Green Manalishi (With the Two Prong Crown) – Painkiller - The Hellion - Electric Eye - Hell Bent for Leather - Living After Midnight
 

A aquesta data va seguir la seva participació a la tercera jornada del festival Sweden Rock, que va tenir lloc entre el 5 i el 8 de juny, i l’actuació a l’AFAS d’Amsterdam tres dies més tard.