Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



18 de maig 2024

K. K’s Priest dona el tret de sortida al ‘Return Of The Sinner European Tour’!


Mentre Judas Priest encaren el final de la seva gira pels EE. UU., K. K’s Priest enceten la primera fase de la seva tournée europea que els ha portat a Bèlgica, els Països Baixos i Alemanya  abans de reiniciar-se a meitats de juny.
A continuació gravacions de les actuacions al Durbuy Rock Festival de Bonnal, el TivoliVredenburg Ronda d’Utrecht, el Club @ Im Wizemann d’Stuttgart, el Colos-Saal d’Aschaffenburg i el Gruenspan, Hamburg.

 

TivoliVredenburg Ronda













Club @ Im Wizemann







Colos-Saal




 Gruenspan


D'altra banda, durant els primer dies d’aquest mateix mes de maig, el grup ha tancat una segona gira pels Estat Units pels propers mesos d’agost, setembre i octubre, sota el nom de Full Metal Assault Tour juntament amb Accept
La nota de premsa diu el següent: “Fans del heavy metal, prepareu-vos per a la gira més electritzant de l'any! Els líders del heavy metall K. K’s Priest -amb K.K. Downing (guitarra) i Tim Ripper Owens (veu), exmembres de Judas Priest i nominats als premis Grammy- i els creadors del metall teutó Accept uniran les seves forces la tardor de 2024 per a una gira nord-americana que no et pots perdre. Les dues bandes estan de gira en suport dels seus nous àlbums, que ja són a la venda a través de Napalm Records.
La gira massiva començarà el 31 d'agost a Los Angeles, CA, visitant una sèrie de ciutats importants als EE. UU. i Canadà -com Toronto, Montreal, Nova York i Nashville- abans d'arribar al final a San Francisco, el 7 d'octubre. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous 9 de maig a les 10:00 del matí, així que aconsegueix-les abans que sigui massa tard, es vendran ràpid!”


En K.K. Downing comenta: És l'hora! Que comenci l'assalt massiu del metall europeu, KK's Priest/Accept. Des del 1983 no hem compartit el mateix camp de batalla. Des d'Alemanya, des del Regne Unit, que xoquin les Flying V, que voli el metall! Tot en nom de la defensa de la nostra estimada música heavy metal, que la gent vingui de tot arreu a presenciar una autèntica batalla. No hi ha dubte que nosaltres, els guerrers del metall, donarem cada gram de la nostra energia i el nostre poder per oferir la nostra millor actuació. És un espectacle que no us podeu perdre, i possiblement sigui l'única vegada en la història que puguis presenciar aquest icònic duel. Qui serà el vencedor? Tu seràs el jutge, que comenci la música des de principis d’agost fins a principis d´octubre… L’arena espera!!!”