Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



02 de desembre 2023

En Ripper esbudella acarnissadament Brasil, Argentina i Uruguay!


En Ripper Owens va tancar el passat 19 de novembre una nova tanda de concerts per diferents països d'Amèrica del Sud. Concretament han estat set dates a Brasil, on s'ha fet acompanyar per la banda formada per Johnny Moraes i Wander Cunha a les guitarres, Fabio Carito al baix i Marcus Dotta a la bateria, dues a Argentina i una darrera a l'Uruguai (en aquests tres darrers xous va estar secundat per Pablo Gustavo Soler i Joel Boffa a les guitarres, Julián Rodríguez Barrios al baix i Martin Soria a la bateria). Les imatges d'alguns dels concerts de la darrera part del tour es poden veure a continuació:








Sense perdre el fil de les actuacions en directe, en Tim ha confirmat una sèrie de quatre dates per Texas a principis de febrer de l'any vinent, amb Cage com a convidats especials, mentre que també tindrà bolos a Mèxic i Colombia -durant el proper mes de desembre- i l'any vinent a Europa -al Hard Rock Festival el 18 de maig, el Z! Live el 14 de juny i el Rockstadt Extreme Fest- amb K. K's Priest.






Finalment, i en un altre ordre de coses, en Ripper ha estat premiat per la revista musical Vegas Rocks! en la categoria de "Voice Of Metal". El lliurament del guardó tindrà lloc en un gala al Sam's Town Live de Las Vegas, Nevada, el proper 21 de gener.