Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



12 d’abril 2021

En Rob anima tothom a vacunar-se!


A través d’un vídeo penjat al seu compte d’Instagram, en Rob Halford ha instat tots els aficionats al heavy metal a posar-se la vacuna contra la Covid-19, defensant que la seva inoculació accelerarà el retorn a la normalitat. Recordem que el vocalista també va fer ús de les xarxes socials per fer públic que havia completat la pautaEn el vídeo esmentat, el cantant diu el següent: “Hola a tothom. Sóc el Metal God, en Rob Halford de Judas Priest, i envio un enorme agraïment a la nostra comunitat del metall per haver fet el correcte amb la vacuna salvavides que acabarà eradicant la Covid-19 arreu del món.Una cosa que ens enorgulleix en el metall és que no només estem units per la nostra música, sinó també per cuidar-nos els uns als altres.
Necessitem anar obrint a poc a poc les botigues de discos, els clubs, els teatres, els pavellons i els festivals on prenen tot el sentit les bandes que estimeu.
Així que fem tot el possible per recuperar el més aviat possible aquestes emocions i aquestes vibracions tan increïbles. Animo a tothom que encara no s’ha vacunat a què ho faci. Judas Priest i tots els grups d’arreu tenen sentit quan toquen en directe pels seus fans.
Podeu obtenir més informació sobre les vacunes a MadeToSave.org.
Fins aviat, metalmaniacs."