Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



10 de gener 2021

Imatgeria religiosa (XLVII): Versions impossibles.

Aprofundim en aquesta subsecció, la de les versions sorprenents que fan artístes allunyats del heavy metal i que vam encetar amb les versions de diferents talents xous i les del cor infantil dirigit per Seraina Telli. La reprenem presentant la de "Breaking The Law" que fa Metalachi, la banda mexicana de versions mariachis, al Slidebar de Fullerton, a California.

Continuem amb la que realitza de la mateixa cançó anterior el monjo budista Kossan des del Japó.

I acabem aquesta poderosa tríada amb la interpretació amb violí d'en Miq -sobrenom d’en Miquel Serrahima, viola de l’OBC (Orquesta Simfónica de Barcelona i Nacional de Catalunya)- dels clàssics "The Hellion" i "Electric Eye".