Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



10 d’abril 2020

Imatgeria religiosa (XLII): El segon dia que "Freewheel Burning" es va emetre al programa Tocata.

Judas Priest Take The Wheel | GRAMMY.com

Després de molts anys de recerca infructuosa i quan menys m’ho esperava, m’he topat amb la primera entrevista que es va fer a Espanya a Judas Priest, en aquest cas a en Dave Holland. Va ser en el noranta-vuitè programa de l’espai musical “Tocata” que es va emetre el 27 de març de 1984 a la primera cadena de Televisión española.
Obús estaven promocionant Pega con fuerzael seu quart llançament gravat als Mediterráneo Studios que en aquells moments eren propietat del bateria de Judas Priest. Aquesta coincidència va donar lloc a la particular entrevista compartida entre els quatre membres d’Obús i en Holland, que responien les preguntes dels presentadors José Antonio Abellán i Silvia Abrisqueta. Després de l’interviu es dona pas al videoclip “Freewheel Burning” (davant el qual em vaig sotmetre definitivament a la fe dels Sacerdots després d'un primer visionat mesos abans) i a continuació els madrilenys tancaven el programa amb la seva actuació.