Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



16 de gener 2020

Judas Priest tampoc entraran a formar part aquesta vegada del Rock’n’Roll Hall Of Fame.

Imagen relacionada

Moltes han estat les veus que han mostrat la seva incredulitat davant la nova negativa del Rock’n’Roll Hall Of Fame d’incloure els Deus del metall en aquesta institució. Si bé van quedar entre les cinc formacions més votades pels seguidors, la institució ha tirat pel dret i ha sorprès novament tothom incloent noms que poc tenen a veure amb el terme “rock’n’roll” com Whitney Houston, Depeche Mode o The Notorius B.I.G.


L’endemà de tancar-se les votacions, el dissabte 11, els Sacerdots publicaven els següent a les seves xarxes socials: “Enormes gràcies metàl·liques a la nostra família Priest per votar i defensar Judas Priest en la secció del vot dels fan per entrar al RRHOF 2020; vam aconseguir i vam mantenir-nos en el cinquè lloc en l’apartat dels vots dels fans gràcies al vostre amor i suport.
Sigui quin sigui el resultat final, estem beneïts tenint els millors aficionats metàl·lics del heavy metal mundial!

Resultat d'imatges per a "richie faulkner"

Una d’aquestes veus ha estat la del propi Richie Faulkner que ha dit en una piulada: “No permetre l’ingrés de Judas Priest no té cap mena de sentit. La banda porta 50 anys de carrera i encara està fent música i recorrent el món amb els millors fans del món. Aquest és el millor elogi que se m’acudeix. Aquestes institucions es basen en allò que bandes com aquesta han ajudat a crear i no ser inclosos és una broma total.”