Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



19 d’octubre 2019

“Celestial” ja està a la venda!


Ahir, 18 d’octubre, es va llençar mundialment a través de Legacy Recordings Celestial. Aquest és el primer treball sota el nom Rob Halford With Family And Friends, un disc on en Rob versiona vuit clàssics nadalencs i inclou quatre composicions originals de nova factura. Aquest àlbum, el segon de temàtica nadalenca si comptem “Winter Songs” (2009) de Halford, té com a curiositat la relació que l’uneix amb la banda que l’acompanya: a la bateria està el seu germà Nigel, a les campanes la seva germana Sue, al baix el seu nebot Alex, i Robert Jones  -company d’en Nigel a Voodoo Sioux- i Jon Blakey a les guitarres.
La llista de cançons és la següent:
01. Celestial (nova cançó), 02. Donner And Blitzen (nova cançó), 03. God Rest Ye Merry Gentlemen, 04. Away In A Manger, 05. Morning Star (nova cançó), 06. Deck The Halls, 07. Joy To The World, 08. O Little Town Of Bethlehem, 09. Hark! The Herald Angels Sing, 10. The First Noel, 11. Good King Wenceslas, 12. Protected By The Light (nova cançó).
A principis de setembre, va publicar el vídeo d’una d’aquestes noves cançons titulada “Donner And Blitzer” que podeu veure a continuació:


Respecte als temes continguts a Celestial, en Halford comenta el següent: “Una de les millors coses que té el heavy metal és que posseeix totes aquestes dimensions múltiples. Crec que quan ho mires des de fora -si no estàs molt familiaritzat amb l’escena metàl·lica- pot resultar una mica intimidant. I resulta una experiència molt forta i potent. Però es dóna en diferents nivells. Crec que la música que hem creat per a Celestial és un bon exemple d’això. Als metalmaniacs, com ens agrada dir-nos, ens encanta el Nadal, igual que a la resta del món. I aquí, allò que hem intentat fer és arribar a quantes dimensions del metal ens fos possible. D’aquesta manera, per les dimensions de cada cançó i els missatges de cadascuna, crec que englobem una proposta bastant àmplia. Volia que el disc tingués les seves pròpies característiques i que s’allunyés una mica del típic àlbum nadalenc de rock ‘n’ roll”.
El 5 d’octubre va aparèixer un nou avançament, “Hark! The Herald Angels Sing”:


I coincidint amb la publicació de Celestial, ha aparegut el lyric-video de “Morning Star”:


En relació al procés de composició, explicava el següent a RafaBasa.com: “La idea del disc es va gestar fa un parell de Nadals. Jo estava molt ocupat amb Firepower i la major part de la feina ha recaigut en la meva família, donant-los la llibertat per a fer allò que ells volguessin. Tota la instrumentació i la música dels clàssics nadalencs ha estat cosa seva. La meva participació ha sigut mínima, però això no fa més que reforçar la meva intenció que era deixar que ells s’expressessin, que fessin servir el seu talent per a arreglar els temes. I ho han fet especialment en cançons com “God Rest Ye Merry Gentlement” o “Good King Wenceslas”. Era molt important que tinguessin l’oportunitat de mostrar el seu talent i les seves habilitats”.