Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 de juliol 2019

En K.K. accepta que potser no tornarà a tocar mai més amb Judas Priest.


Recentment en K.K. ha sigut interpel·lat per The Metal Voice sobre si està nerviós davant de la seva propera actuació en directe a l'escenari del Bloodstock Festival després de gairebé deu anys sense fer-ho. La seva resposta no ha pogut ser més clara: “Absolutament no. És com anar en bicicleta. No és com si no toqués la guitarra des de que vaig deixar la banda. Un cop has après a tocar i has fet moltes gires durant els anys -gairebé m’atreviria a dir dècades- és molt fàcil de fer. Però tot i així, no deixa de ser un repte. La primera idea era que jo pugés a l’escenari i toqués alguna cosa de Priest, però avui mateix li he dit en Ross: ’Realment, estic obert a qualsevol suggeriment. Ens trobarem el dia anterior, farem una jam i decidirem el què farem. Si podem fer una barreja i oferir una cosa diferent damunt l’escenari, serà fantàstic. Però tot això ho decidirem quan ens reunim, encaixem les mans, endollem les guitarres i sentim l’energia, perquè realment tocar és això’.”


Respecte als motius d’ aquest llarg període sense tocar en directe, en Downing va contestar: “Per ser honest i franc, pensava que en algun moment hi hauria una voluntat per part de la banda de fer un pas enrere i donar-me la possibilitat de participar novament. En un grup, com en qualsevol relació, les coses es deterioren i és difícil mantenir-se junts. Però vaig pensar que probablement tindria l’oportunitat de tornar i continuar-ho tot on ho vaig deixar. Però està clar que això no ha sigut així, i he d’acceptar-ho i seguir endavant. Tot i així espero immensament que arribi aquesta oportunitat. I estic molt agraït en Ross i la banda per aquesta invitació com a convidat especial.”