Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



16 de desembre 2018

Nova tanda de concerts americans pel 2019!



Judas Priest han anunciat la tercera part de la gira per terres americanes presentant el seu flamant “Firepower”. L’inici d’aquest nou periple començarà el tres de maig al Seminole Hard Rock Hotel & Casino de Florida i s’extendrà durant més d’una trentena d’actuacions, fins arribar al Hard Rock Hotel de Las Vegas el vint-i-nou de juny. El grup que els acompanyarà durant tots els concerts será Uriah Heep. Recordem que el vint-i-set de gener Judas Priest encetaran una nova tanda de concerts per Europa, la major part com a convidats especials de l’Ozzy Osborne, per a continuació descarregar el seu metall per Australia, Nova Zelanda i Sud-Àfrica durant les primeres setmanes del mes de març.
Coincidint amb aquest anunci, els Sacerdots han penjat un parell de missatges al seu perfil de Facebook.
Metalmaniacs: la gira mundial de Firepower ha acabat per aquest any 2018!
Ha estat novament un plaer veure-us a tots durant la nostra darrera creuada pel planeta fent cent-quatre concerts i visitant trenta-quatre països.
El vostre indestructible amor i el vostre recolzament absolut per Judas Priest, així com la defensa del metall que fem tots plegats, són realment inspiradors.
Com a banda, hem estat encantats que el nostre heroi Glenn sortís a tocar en alguns dels xous i, novament, les vostres mostres d’estima li han donat forces per a sortir cada nit a l’escenari.
Us desitgem a tots un metàl·lic Nadal! Els Priest tornarem!
L’altre dels missatges diu el següent:
Només algunes estadístiques d’aquest 2018... Des de l’inici dels assatjos el gener i fins la nostra arribada a casa després de visitar Indonèsia aquest desembre, han passat 316 dies i hem recorregut més de 125.000 milles. Hem fet 104 xous a 34 països i hem tocat davant de més d’1.250.000 fans d’arreu... A més a més hem recollit més de 60.000 lliures per a la Glenn Tipton Charity Foundation (moltíssimes gràcies a tots els qui heu contribuït, nosaltres continuarem treballant per aquesta causa tan digna!).