Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



08 de juny 2018

Arrenca la mànega europea del “Firepower World Tour”!


El passat dimarts 5 de juny Judas Priest van començar a l’Spektrum d’Oslo, a Noruega, el seu periple europeu presentant el seu flamant “Firepower”.  Sorpresivament, el grup ha tornat a fer canvis en el set-list i han incorporat l’extraordinària “Night Comes Down” -que només havien tocat una vegada en un festival als Estat Units on la van interpretar a mitja tarda, mentre el sol s’estava posant a l’horitzó- i l’èpica dupla formada per “Guardins” i “Rising From Ruins” -que substitueix "The Hellion" i "Electric Eye"-. A continuació podeu veure’n les interpretacions.




Aquest és el llistat complert de cançons que van tocar: