Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



03 de febrer 2018

“Firepower”, el segon avançament complert del nou disc!


Judas Priest han publicat l’audio complert del tema que titula el seu proper treball “Firepower” i del qual ja en van deixar escoltar un petit fragment el passat dia 2 de desembre.



Respecte a la temàtica de les cançons, en Rob va declarar a la revista britànica Metal Hammer el següent: “Constantment estic buscant idees al meu voltant, tant en el món real i com en el de la fantasia metàl·lica, fent comentaris polítics i sobre el medi ambient de manera tan metafòrica com puc. Sempre hem intentat ser una mica ambigus, de manera que els nostres seguidors puguin fer la seva pròpia interpretació de les cançons, però en aquest treball estem parlant de la mare terra i de llocs com el número 10 de Downing Street" continua explicant. "Tot i així busquem un equilibri a l'hora de no fer el missatge massa intens, alhora que demostrem que estem connectats com un munt de metalheads al món real".