Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



04 d’agost 2016

Rob Halford Global Mass Media!


El passat vint-i-quatre de maig, el cantant de Judas Priest, Rob Halford va ser un dels conferenciants convidats a "Världens Farligaste Möte" (La reunió més perillosa del món), un seminari anual de negocis vers el comerç electrònic que es celebra a Göteborg i que està organitzat per l'empresa Star Republic.

Resultat d'imatges

Durant la trobada els tres quarts d’hora de preguntes i respostes, en Halford va parlar entre d’altres coses del que va significar créixer a la Gran Bretanya de la postguerra i fer els primers discos de Priest, els plans de futur, el seu únic incident de la presó a Arizona, com va començar a cantar al cor de l'escola, la seva vida fora de l'escenari i el seu amor incondicional pels fans de Priest a tot el món.


Després del Q & A, en Rob va tenir temps per a fotografiar-se amb els fans i el personal de l’empresa (fin i tot amb una còpia de mida natural d’ell mateix) i va pujar a la muntanya russa "Helix".


Per altra banda, el proper divendres 5 d'agost, el "Musicians Institute Conversation Series" donarà també la benvinguda a en Rob. La nota de premsa diu el següent: «Halford, conegut pels fans d’arreu del món com The Metal God, té una de les veus més identificables dins del heavy metal, com s'escolta en els clàssics de Judas Priest "Breaking the Law", "You've Got Another Thing Coming", "Electric Eye" i un dels himnes més poderós mai registrat, "Painkiller".


En Halford es pujarà a l'escenari amb en Ryan J. Downey (MTV News, Billboard, The Hollywood Reporter) per a una sessió de preguntes i respostes d'ampli abast sobre la il·lustre carrera d’en Rob com "El Déu del metall”».